Centrifugaalpompen

Centrifugaalpompen zijn wellicht de meest gebruikte pompen in de industrie en waterzuivering. Door de variatie aan waaiers en gebruikte materialen van de pomp en asafdichting zijn de gebruiksmogelijkheden van een centrifugaalpomp nagenoeg onbeperkt. 

  • Industriële pomp
  • pompe centrifuge
  • pompes centrifuges

Toepassingen

Veelgebruikte centrifugaalpompen zijn circulatiepompen in cv-systemen. De pompen zijn echter niet geschikt om vloeistoffen met een te hoge viscositeit te verpompen. Bij centrifugaalpompen is het bovendien belangrijk dat er geen cavitatie optreedt. Dat kan zware schade toebrengen aan de waaier.

Een centrifugaalpomp voor elke sector

Onze specialisten berekenen welke centrifugaalpomp volledig beantwoordt aan uw behoeften. We staan in voor een perfecte aansluiting en montage, maar ook jaren na uw aankoop kunt u op Vewaco vertrouwen voor onderhoud en eventuele herstellingen van uw installatie.

Wilt u meer weten over onze centrifugaalpompen of bent u geïnteresseerd in een vrijblijvende offerte? Contacteer ons gerust. We bespreken uw concrete situatie en beantwoorden met plezier al uw vragen. Ook voor andere industriële pompen of voor piping kunt u bij ons terecht.

  • Remofrit